VALMENNUKSET

Alkukartoitus

Edullisen alkukartoituksen aikana saat selville kehonkoostumuksesi, oman liikkuvuuden kulmakivesi ja pohdimme yhdessä vaihtoehtoja kokonaisvaltaiselle treenisuunnitelmallesi. Lisäksi ohjaan muutamia liikkeitä, jotka voit heti ottaa mukaan treeniohjelmaasi saadaksesi siihen lisää liikkuvuutta ja tervettä voimaa.

Henkilökohtainen valmennus

Henkilökohtaisen valmennuksen aikana ohjaan sinut kohti kokonaisvaltaisempaa treeniä – terveyttä, tukea ja liikkuvuutta unohtamatta. Näin saat treenistä myös enemmän tehoja irti. Vaihtoehtoina on

– Kuntosaliohjelmat ja niiden päivitykset

– Yksittäiset valmennuskerrat

– Määräaikainen kokonaisvaltainen valmennuspaketti 1-6kk

Pienryhmävalmennus

Pienryhmävalmennus on hyvä vaihtoehto henkilökohtaiselle valmennukselle silloin, kun haluat säästää rahaa ja toisaalta saada lisää motivaatiota ryhmässä harjoittelusta. Viikottaisissa pienryhmissä harjoittelemme yhdessä kausisuunnitelman mukaan etenevää treeniä ja lisäksi saat jopa viikoittain vaihtuvat ohjelmat jokaiselta kerralta käyttöösi. Kausisuunnitelman avulla takaamme jatkuvan ja tehokkaan kehittymisen, koska harjoittelu on monipuolista ja vaihtelevaa.

Yrityksille

Olen tehnyt paljon valmennuksia myös yrityksille. Ryhmävalmennus aamulla ennen työpäivän alkua tai vaikka lounastauolla on hyvä keino pitää työntekijöiden terveydestä huolta. Valmennuksessani kiinnitetään huomio juuri treenin tuomaan kokonaisvaltaiseen terveyteen lihaskuntoharjoittelun ohella myös liikkuvuuden ja tukilihaksiston kautta. Nämä enneltaehkäisevät monia kiputiloja sen lisäksi, että ne ehkäisevät myös treenin aiheuttamia haavereita. Valmennukset yrityksille onnistuvat kertavalmennuksina, pidempinä workshopeina tai esimerkiksi viikottaisina, säännöllisinä ryhmävalmennuksina – työpaikalla Tampereen alueella tai Tampereen Liikun tiloissa Turtolassa.