Tilaa tästä ilmainen opas stressin ja palautumisen tasapainoon

 

Firstbeat hyvinvointianalyysi perustuu 3 vuorokauden sykevälivaihtelun mittaamiseen. Mittauksella saadaan tietoa stressin ja palautumisen tasapainosta, työn kuormituksesta, unen laadusta ja riittävyydestä sekä liikunnasta saaduista terveysvaikutuksista

Nukutko tarpeeksi, mutta aamulla väsyttää? Treeneistä ei palaudu? Arkeen ei riitä virtaa ja työ tuntuu uuvuttavalta?

 

Menit nukkumaan kello 22 ja nukuit 8h, mutta millään ei jaksa nousta? Kahdeksan tuntia unta pitäisi riittää, mutta vain mikäli unen laatu on tarpeeksi laadukasta. 

Liian vähän laadukasta unta yöllä ja aamu tulee liian nopeasti. Tekisi mieli vielä vähän aikaa torkuttaa, mutta työt kutsuvat. "Pomo painaa päälle eikä oikein kulje" Olli Lindholm sen jo aikanaan lauloi mikä on nykyään haasteena todella monella. Työ on liian kuormittavaa ja tuntuu raskaalta. 

Töiden jälkeen ilta on täynnä askareita. Vapaa-aika koittaa hieman ennen nukkumaanmenoa ja se vietetään usein rentoutuen tv:n ääressä. Näin on oravanpyörä valmis toistamaan itseään.

 

 

 

 

" Mittausajanjaksolle valitsin tietoisesti kolme erilaista päivää, "pullan tuoksuisen" vapaapäivän, tuottoisan etätyöpäivän ja normaalin avokonttorissa työskentelyn. Silmiä avaavaa oli havaita, miten paljon ympäristö ja pienet tauot vaikuttavat stressitasoihin ja palautumiseen sekä miten voimavarat kehittyvät viikon edetessä. Puolen tunnin reippaan kävelylenkin avulla tuli hoidettua kuntotason mittaus. Firstbeat -analyysin tulokset lisäsivät itsetuntemustani sekä pidin Pasin tavasta esittää asiat johdonmukaisesti ja rakentavasti."

Maria Takalo, viestintäpäällikkö, Millog Oy

Hyvin nukuttu yö, meidän kaikkien unelma!

Oletko usein miettinyt arkiaamuna herätessäsi, että olisipa jo viikonloppu? Minä ainakin olen. Kuinka mukavaa olisi jos arkiaamut tuntuisivat viikonloppu aamuilta, mahdotonta? Ei ole, mikäli palaudut yön aikana tarpeeksi edellisestä päivästä, niin sinulla on enemmän energiaa aloittaa uusi päivä. Tällöin ne kahdeksan tunnin yöunet jo riittävät.

Firstbeat analyysi on loistava väline saada sinun arkeesi enemmän energiaa ja edistää esimerkiksi töissä jaksamista tai saada tietoa urheilun tuomista kuormituksista ja palautumisen tasosta.

 

Analyysin antamilla tuloksilla kohti parempia yöunia ja energisempää arkea

Firstbeat hyvinvointianalyysin avulla olen saanut asiakkaani ymmärtämään miten paljon pienetkin asiat kuormittavat heidän arkeaan ja vievät energiaa pois heille tärkeistä asioista. Tv:n sulkeminen tuntia ennen nukkumaanmenoa saattaa aloittaa palauttavan yöunen jopa kolme tuntia aikaisemmin kuin suoraan tv:n vierestä sänkyyn mennessä.

Tärkein analyysista saatava tieto on kuitenkin sinun kokonaiskuormitus. Kuormituksesta nähdään suoraan miten sinä voit ja osataan jo pienilläkin asioilla tehdä isoja muutoksia jaksamiseesi.

 

Hyvinvointianlyysi sisältää:

  • Kolmen vuorokauden sykevälimittauksen arjessasi.
  • Laitteiden toimituksen ja palautuskuoren.
  •  Hyvinvointianalyysi-raportin sähköpostitse.
  • 30 min palautteen asiantuntijan kanssa.
  • Ohjeita ja suosituksia hyvinvointisi parantamiseksi.

 

Hinta 175€ sis. ALV 24%

Maksuvälineinä käy käteinen, kortti, lasku, Smartum tai ePassi

 
Jos haluat hyvinvointianalyysin työyhteisöllesi tai seurallesi, niin lähetä alla olevalla lomakkeella viesti ja pyydä tarjous, niin olen sinuun yhteydessä.

Ota yhteyttä

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.